31.12.1996

Joulun tunnelma parhaimmillaan

Aatto oli tänä vuonna vihdoinkin mieleinen: sai toimia joulupukkina Hämeenlinnassa. Ja taisi "mennä täydestä". Hyvä suoritus ottaen huomion lapsen kuuden vuoden ikä huomioon. Ensi vuonna lienee enää turha yrittää.

Edelleen joulua, elävänä Hesan liikenteessä

Joulupäivän liikenne on Hesassa hiljaista, niinpä siella oli miellyttava ajella, varsinkin yöllä. Mutta varsinaiseen tunnelmaan pääsin uuden moottoritien pätkällä ajaessani neljän maissa aamuyöstä Hämeenlinnasta Iittalaan. Taivas oli tähtikirkas ja täysikuu loisti. Oli pakko pysähtyä ja ruveta hetkeksi katsomaan ja ihailemaan talvista maisemaa kuunvalossa. (Niin, voiko pysähtyä moottoritiellä. No ei sitä kukaan huomannut, koko matkan aikana vain yksi auto tuli vastaan). Reissumies voi päästä joulun tunnelmaan siis jopa keskellä moottoritietä. Toki tarvittiinhan siinä pohjana muitakin tekijöitä.

Tekninen joulusalaisuus - RFC822 Internetissä

Kaksi ystävääni saivat sähköpostia joulupukilta. Kukakohan oli silloinkin pukkina, minäpä tietenkin. Toinen taisi vilpittömästi uskoakin, en ole ainakaan vielä hennonnut kertoa, olen minä senverran herkkä. Toisaalta tekisi mieliä kehua omalla näppäryydellään.
Niin, kai sitä nyt jouluna saa hieman jekkuilla ja lähettää mukavia tervehdyksiä sähköisestikin joulupukin nimissä ja hyvää mieltähän siitä on tullut.
31.12.1996