“backgif” takaisin

08.08.1997

Rafu: Turku ja grafiikka

Grafiikka

Turussa sain oppia grafiikan tekemisestä ja sen siirtämisestä WWW:hen touko-kesäkuussa. Tavoite oli aivan sama kuin viime kesän Taitava kouluttaja -opinnoissa Helsingissä: halusin yhtenäistä selkeää näkemystä ja ennenkaikkea keskittyä aiheeseen kunnolla.
Eikä koskaan ole pahitteeksi opiskella uudentyyppisiä ohjelmia. Tällä kertaa PhotoShop hämmästytti hetken.

Sivujen teko

Kuten huomataan olen heti soveltanut oppeja käytäntöön omilla sivuillani :-). Ehkäpä suuri päivitys on tulossa...

Kevät ja kesä

Taas kävi niin, että pystyin viettämään kevään ja kesän Turussa. Ehdin jopa katsomaan kevään herämistä ja hiukan nauttimaan kesästä. Siis mikäpä sen hienompaa Aurajoen rannoilla. Lähes kaikilla lienee kotikylä tai kotikaupunki. Minulla on onneksi ne molemmat (+ pari "sivutoimipistettä").
08.08.1997
tarkistus 23.09.2016 Heh, vai piti sivujen tulla tyylikkäiksi kurssin jälkeen. No-joo, tulihan sitä pari animaatiota pykättyä, mutta muuten näittenkin juttujen koodi on kyllä aika huolimatonta hymy. Kurssi oli kyllä loistava: tarkka ja jämäkkä opettaja ja kokeet ja tarkistukset oppimisesta säännöllisesti; se olikin melkein ensimmäinen kurssi laadukkuudessaan Jyväskylän pitkän koulutuksen jälkeen. Niin, nyt järjestäjä oli Turun Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus. "Aikkareissa" oli tuohon aikaan laadukkaita koulutuksia ainakin ATK-tekniikassa, kun vain jaksoi selvitellä ja pystyi vaihtamaan joustavasti paikkakuntaa. Nythän rahat ovat loppuneet aikaa sitten ja työhallinto (TEM) järjestää ulkoistettuna kai vain itsetuntemuksen kursseja - toki tarpeellisia nekin.