“backgif” takaisin
08.08.1997

Vorsasa opintoja 1997

Turistinähtävyys

Forssan läpi bussi on kuljettanut minua varmasti satoja kertoja, joten tunnetuin nähtävyys ao. kaupungissa on linja-autoaseman kahvila. Nyt olen jo ehtinyt käymään hiukan sivummallakin ja nähdä viehättäviä kujia ja joenrantaa. Olisi pitänyt joskus aikaisemminkin hypätä bussista pois ja jatkaa vaikka seuraavalla.

Vihdoinkin

Olen eräänlainen projektinvetäjä. Vihdoinkin saan jättää hetkeksi Internetit, WWW:t, viestintäasiat taustoineen ja ehkä teknologioineen. Eikä tarvitse miettiä opetusopillisia ja pedagogisia kysymyksiä.
Vaihteeksi noin parin vuoden jälkeen hermo lepää: ajattelun ja työn kohteena ovat puhtaat ATK-asiat. Tavoitteet ovat selkeät sekä keinot.
Mutta katsotaanpa taas myöhemmin syksyllä tilannetta. Varmasti alkaa kaivata hieman monipuolisempaa ajateltavaa.

Irti verkosta

Ajattelin jopa hetken jättää sähköpostinkin käyttämättä, mutta se lienee jo liian tarpeellinen.
tarkistus 22.09.2016 Olin elokuun 1997 Forssan ammatillisessa aikuiskoulutuskeskuksessa, pääsin tuurilla harjoittelemaan alusta lähtien NT-järjestelmän asennusta ja pykäämään Outlook Exchange –palvelinta – toki vain manuskasta ilman ohjausta. Se oli rentoa pitkien koulutusvuosien jälkeen ja sää oli helteisen kesäinen. Jossain tarinassa kai maalailen enemmänkin sitä.
08.08.1997